Bemutatkozás

Extrém hintaCsapatunk az igényes, kulturált, szabadtéri/outdoor szórakoztatás megvalósítása érdekében jött létre. A QUAD-ok sikerét köveően 2008-ban került a palettánkra és hódította meg a közönséget az egyik legnépszerűbb „játékunk” az EXTRÉM-HINTA, a szimulátor, amely felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Az utas által irányított elektromos meghajtású, átforduló hinta rendkívül elmés, egyedi szerkezet. Ha töprengett már azon, hogy mit élhet át egy pilóta bravúros manőverezés közben, akkor az EXTRÉM-HINTÁT Önnek találták ki! Pörgesse fel magát! A fedélzeti műszereken megtekintheti repülési adatait. A hintát akár egészen lassan is átfordíthatja a tengelye körül, de a legbátrabbak a maximális 6G-s terhelést is átélhetik! Ne parázzon, hintázzon!  Bővebb információért kattintson IDE!

 

quadAz országban elsők között ismertettük meg a quadozás, a quad túrák felejthetetlen élményét. A rendezvények, csapatépítések és túrák hangulata bizonyította a quadok közösségépítő erejét. Napjainkra elértünk oda, hogy egy egész quad flottát tudunk biztosítani a szórakozni kívánóknak. További képekért, videókért kattintson IDE!

 

Mindennapjaink egyre népszerűbb járműve a kerékpár. „Guruló” érdekességeink bármely rendezvény csúcspontját jelenthetik. Találja meg kedvencét folyamatosan bővülő bringaparkunkban, ahol jelenleg 15 fajta trükkös kerékpár található! Képek, videók és további információk ITT elérhetőek!

 

Akiknek még mindig marad energiájuk, azok további játékokat találnak nálunk. Összemérhetik tudásukat erőmérős kötélhúzásban, krikettbencélbadobásbancsúzlizásban illetve távcsöves puskával ejthetik el a zsákmányukat, a rejtőzködő fémvadakat.